home mezeluri bucovinene
  Mezeluri bucovinene PRODUSE TRADITIONALE ROMANESTI
 

Locul de bastina al acestor bunatati este Radautiul,oras cu o veche traditie in fabricarea celor mai bune produse din carne,renumit pentru pastrarea vechilor retete de aduse de mezelarii nemti si imbunatatite de-a lungul a cateva generatii.

Folosim numai condimente natural,baiturile in care se marineaza carnea au in compozitie busuioc,cimbru ,sare,piper,ienupar si un vin rosu puterea ursului,pentru desavarsirea gustului,plus un ingredient absolute necesar,multa pasiune si dorinta de pastrare a vechilor gusturi ce definesc Bucovina

Am reusit sa imbinam vechea tehnologie mestesugareasca de fabricatie a mezelurilor cu cele mai performante utilaje din domeniu,acest lucru reflectandu-se in calitatea si gustul produselor.

Afumarea produselor se face in afumatoare clasica cu amestecuri de rumegus de diverse esente,stejar fag ,cires in functie de tipul de carne folosit.

Desi traditionale mezelurile “arcasul” sunt facute in conditii sanitar veterinare si de curatenie corespunzatoare normelor in vigoare

Carnea folosita provine de la abatoarele din zona,animalele fiind crescute in conditii naturale si de  hranire deosebite   

Speram sa fiti alaturi de noi in demersul nostru de a aduce pe piata adevaratele valori ale culturii gastronomice bucovinene.

CE PRODUSE VA OFERIM

Muschi file bucovinean [detalii ]

MUSCHIULET MONTANA [detalii ]

Muschi tiganesc- [detalii ]

Carnati grosi bucovineni [detalii ]

Cas de carne. [detalii ]

Rulou aperitiv ozana. [detalii ]

MUSCHI TIGANESC [detalii ]

Costita afumata.[detalii ]

Salamuri crud uscate [detalii ]

 

 

UNGRA DELICATESURI - MAGAZIN

Asa ne-a descris cineva magazinul:

"'Un magazin cu produse aflate intre zona de organic si delicatese, la preturi accesibile. O gama larga de branzeturi, ciocolata care iti trezeste papilele gustative, semipreparate din carne delicioase, chiar retete proprii, lapte si branzeturi de capra. Si multe alte chestii faine.”

Am reusit sa imbinam vechea tehnologie mestesugareasca de fabricatie a mezelurilor cu cele mai performante utilaje din domeniu,acest lucru reflectandu-se in calitatea si gustul produselor.

Str, Bibescu Voda nr 18, Sector 4, Bucuresti
Dealul Mitropoliei / Piata Unirii

Tel: 021 3351610
info @ ungradelicatesuri.ro                        Vezi HARTA
www.ungradelicatesuri.ro